Impressie Jubileumdrive 22 december 2017

Impressie Jubileumdrive 22 december 2017

Het OBK gebouw was bij velen van ons onbekend. De gezellig versierde zaal was dan ook een aangename verrassing. Een mooie plaats om de dag met elkaar door te brengen.

De koffie werd individueel gezet, dus daar moesten we even voor in de rij staan.

                       

Een plaatsje aan tafel werd snel gevonden. Toen volgde weer een verrassing: alleen de eerste ronde met de eigen partner spelen en daarna met iemand anders.En met “echt” geld, gemaakt door gelddrukkerij Jos de Boer.

Dat was even wennen, maar beviel al snel zo goed dat verschillenden hebben aangegeven dit spel vaker te willen spelen.

            

Al gauw was het tijd voor een (alcoholisch) drankje bij de lunch. Een heerlijk stamppotten buffet verzorgd door cateraar Mark ter Burg.

 

Wethouder Simone Veldboer schoof bij ons aan en sprak haar waardering uit voor onze vereniging en leden. Actief blijven in lichaam en geest in sociaal verband is immers belangrijk voor zo gezond mogelijk ouder worden. Gelukkig behoefden de overblijfsels van het uitgebreide buffet niet weggegooid te worden, maar mochten we deze meenemen. Daar werd dankbaar gebruik van gemaakt.

Na twee ronden bridge was het tijd om te luisteren naar erelid Bob vd Weerd, die herinneringen ophaalde uit ons lange verleden.

Nog twee ronden bridge en de dag loopt ten einde. Tijd voor de prijsjes.                                        Eén per lijn voor de persoon met het meeste geld.

Dat bleek heel veel te zijn! En erelid Klaas Scholte deed de trekking per lijn voor de volgende prijsjes. Een bitterbal tot slot en tevreden naar huis.

Met elkaar hebben we er een mooi en feestelijk jubileum van gemaakt.

Herma Bons