Elke

Elke

dinsdagmiddag

en

vrijdagmiddag

drives

 om 13.30 u.

Competitie van

september

t/m april.

Buiten deze maanden:

zomerdrives.

Speellocatie: Dorpshuis te Achterberg.(0317-612300)

Informatie over de club: 0317-618109 (secretariaat)

 

Sponsoring dupliceermachine

Afgelopen vrijdag ( 23 oktober) heeft Bob van der Weerd symbolisch een bedrag van € 1020 overgedragen aan de voorzitter Herma Bons. Een prachtig bedrag. Dit was het resultaat van een spontaan door Bob opgezette actie om geld in te zamelen voor de dupliceermachines.

Een verantwoording hiervan is hier te vinden. Ook zijn er enkele foto’s.

 

Tweede ronde competitie 2015/2016

Hier vindt u de indelingen voor de tweede competitie ronde op dinsdag ( start  3 november) resp. vrijdag  (start 6 november).

 

Kerstdrives

Noteert u al vast de data voor de kerstdrives: dinsdag 15 resp. vrijdag 18 december. De eerstvolgende competitiedrives zijn dan op 5 resp. 8 januari 2016 gepland.

 

Bridgecursus voor beginners

We zijn verheugd dat de lopende cursus 15 deelnemers telt.

Arbitrage

Bij elke sport worden overtredingen gemaakt. Dat geldt ook voor bridge. Overtredingen bij bridge gebeuren vaak door een moment van onachtzaamheid. Men doet het niet expres. Toch wordt de afwikkeling van het spel er wel door beïnvloed. Nog te vaak probeert men de overtredingen aan tafel zelf op te lossen. Dat is niet goed. Achteraf houdt één van de twee partijen er meestal geen goed gevoel aan over. Daarom is het raadzaam te allen tijde de arbiter te raadplegen. Hij is onpartijdig en probeert met inachtneming van de spelregels de zaak weer in goede banen te leiden. Het aan tafel roepen van een arbiter is niet onsportief maar noodzaak. De arbiter maakt geen verwijten, want hij weet als geen ander dat de overtreding meestal het gevolg is van een moment even niet bij de les zijn. Dat kan iedereen overkomen. Conclusie: roep altijd een arbiter en probeer het niet onderling op te lossen.